ONS SPORTAANBOD

Met een rijk aanbod aan fitness, bedrijfsfitness, groepslessen, kickbokslessen, boksen, personal training, clinics, schoolprojecten, cursussen en de beste persoonlijke begeleiding is bij Team Ypenburg iedereen welkom. Scroll naar beneden en bekijk ons aanbod.

TIJGERBOKSEN

Tijgerboksen vanaf 4 jaar waar kinderen spelende wijs basistechnieken van het kickboksen wordt aangeleerd. Het is goed voor de motorische en sociale ontwikkeling. Spelende wijs worden de disciplines van het kickboksen aangeleerd aan de kinderen.
Het plezier van de kinderen staat voorop!

JEUGDKICKBOKSEN

Jeugdkickboksen is vanaf 8 jaar een groepsles waar kracht, conditie, techniek en doorzettingsvermogen voorop staan daarnaast is het goed voor de motorische en sociale ontwikkeling. Wij geven verschillende jeugddoelgroepen kickboks les, zowel beginnende jeugd en gevorderde jeugd die zich doorgaand ontwikkelen tot wedstrijdvechters.

KICKBOKSEN

Kickboksen is een groepsles waar kracht, conditie, techniek en doorzettingsvermogen voorop staan. Wij geven verschillende doelgroepen kickboks les, zowel jeugd als volwassen, recreant of wedstrijd vechter, iedereen is van harte welkom bij onze kickbokslessen. Kickbokslessen zijn er al vanaf 4 jaar!

BOKSEN

Boksen is een groepsles waar kracht, conditie, techniek en doorzettingsvermogen voorop staan. Wij geven verschillende doelgroepen boks les, zowel jeugd als volwassen, recreant of wedstrijd vechter, iedereen is van harte welkom bij onze bokslessen. Bokslessen zijn er al vanaf 14 jaar!

BOXING BOOTCAMP

Bij boxing bootcamp draait alles om een full body workout. Je traint o.a. conditie, kracht, souplesse, explosiviteit en snelheid, maar dan allemaal net een tandje hoger. Herkent u zichzelf in een bikkel? Heeft u genoeg doorzettingsvermogen? Dan is bootcamp de ideale les om aan mee te doen!

PERSONAL TRAINING

Wilt u efficiënt trainen én calorieën verbranden en lukt dit niet op eigen kracht? Dan is personal training iets voor u! U wordt door een van onze trainers optimaal gestimuleerd en gemotiveerd. Wij stellen altijd onze trainingen af op uw doelstelling! personal training is beschikbaar voor fitness, kickboks- en bokslessen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de mail (info@ksportcentrumpijnacker.nl) of bel 06-29380790.

FITNESS

Sportcentrum Pijnacker heeft 800 vierkante meter aan fitnessruimte. Het fitness apparatuur bij Sportcentrum Pijnacker is afkomstig van het top merk Panatta! Het beste en mooiste fitness apparatuur vindt u dus bij Sportcentrum Pijnacker!

GROEPSLES

Geen zin om alleen te trainen? Er zijn natuurlijk bij Sportcentrum Pijnacker ook groepslessen. Of u nu specifiek uw conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of de juiste spierkracht wilt opbouwen in team verband.

CARDIO

Dankzij onze super moderne, hoogwaardig apparatuur bieden wij u cardiotrainingen op het hoogst niveau. Met persoonlijke trainingsprogramma’s, uitgebreide statistieken en de mogelijkheid om films en series te kijken tijdens het sporten is Sportcentrum Pijnacker misschien iets voor u? Kom langs en ervaar het zelf.

BEDRIJVEN/SCHOLEN

Bij Sportcentrum Pijnacker is het ook mogelijk om als bedrijf/school en als teamuitje te trainen. Een keertje een groepsles met uw bedrijf ervaren, of voor een langere tijd bij ons trainen. Alles is mogelijk! U kunt bij Sportcentrum Pijnacker altijd zakelijk trainen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de mail ( info@sportcentrumpijnacker.nl ).

SAUNA

Na inspanning komt ontspanning! U kunt na het harde trainen ontspannen in onze sauna. Even tot rust komen en een momentje voor u zelf! De voordelen van een sauna bezoek zijn talrijk voor lichaam en geest! Door de warmte krijgt u een beter doorbloeding. Het lichaam word zodoende goed schoongespoeld en raakt u al uw afvalstoffen kwijt. Ook vochtreserves wordt ververst. Door regelmatig naar de sauna te gaan wordt de weerstand opgebouwd.

Kickboksen €29,96 per maand

Voor info:

info@sportcentrumpijnacker.nl